GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN BOVEN DE €75
TOT 29 NOVEMBER 20% KORTING OP ALLES MET CODE #BLACKFRIDAY! (geld niet voor reeds afgeprijsde artikelen)
HOUD REKENING MET DE DRUKTE BIJ DE VERVOERDERS EN BESTEL OP TIJD!!

F.A.Q.

De houdbaarheid van de cocktails is afhankelijk van de samenstelling van de cocktail en kan dus verschillen. Over het algemeen is een cocktail 4 weken houdbaar, mits goed afgesloten en gekoeld bewaard. Er zijn een paar uitzonderingen waaronder de Pina Colada en de Mai Tai. Dit wordt bij de bestelling altijd vermeld. Wil je zeker weten hoe lang jouw cocktail houdbaar is? Stuur ons dan vooral een mailtje of stel je vraag in de chatbox!

Indien de bestelling voor 15:00 geplaatst wordt, wordt deze de volgende dag al geleverd. Daarnaast heb je bij het uitchecken ook nog de mogelijkheid om een specifieke leverdatum op te geven. Wij zorgen er dan voor dat de cocktail(s) op die datum bij je geleverd worden.

Zeker! Onze cocktails worden op moment van bestelling gemaakt, waardoor wij kunnen garanderen dat ze altijd vers zijn. Onze cocktails zijn al ‘af’, maar moeten soms nog even met ijs geshaket worden.

 

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment, maar niet elke cocktail is geschikt om in een fles te bewaren. Heb je een specifieke cocktail in gedachte? Mail ons of stel je vraag in de chatbox en dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ja dat doen we ook. Voor de Horeca hanteren we aparte prijzen. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op.

Zeker! Kijk voor meer informatie op onze event pagina.

Jazeker verkopen wij die! Sinds kort voeren we een drietal alcoholvrije cocktails. Kijk hiervoor op de pagina “Mocktails”. Het assortiment zal de komende tijd nog verder uitbreiden.

TOP

Winkelmand 0

WISHLIST

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Independently verified
193 beoordelingen