GRATIS VERZENDING VANAF € 100
READY-TO-SERVE COCKTAILS
ZAKELIJKE EVENEMENTEN
READY-TO-SERVE MOCKTAILS

“In 2017 besloten mijn vader en ik samen een bedrijf op te zetten. We waren het er al gauw over eens dat het iets met cocktails moest worden, omdat we allebei uit de horeca komen en nieuwe cocktails bedenken altijd ons ding is geweest. Het ‘ready to serve’ concept was destijds in Nederland nog niet zo groot, dus wilden we daar zo effectief mogelijk op inspelen. Ons doel? De allerlekkerste en meest verse cocktails bij jou thuis bezorgen. De perfecte combinatie tussen smaak, luxe en comfort.”

Cocktails by Nina: where comfort meets taste.

Even voorstellen:

nina-cocktail-400x400-1.jpg

“Ik ben Nina, 21 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam. Vanaf mijn 14e ben ik al werkzaam in de horeca. In eerste instantie uiteraard alleen in de afwas en het beleggen van broodjes, maar een paar jaar later stond ik te knallen achter de bar. Bijna alles wat betreft horeca heb ik van mijn vader geleerd. Ik ben nog zeker niet waar ik wil zijn en ik noem mezelf ook zeker geen cocktail ‘goeroe’, maar ik vind niets leuker dan zoveel mogelijk experimenteren op het gebied van smaken. Zo leer ik elke dag weer iets nieuws en dat samen met mijn vader is een feestje.”

ruud 400.jpg

“Ik ben Ruud, 62 jaar oud en geboren in Vught. Ik woon al ruim 40 jaar in Amsterdam. Ik heb de hotelschool gedaan in Tilburg en ben daarna bijna 20 jaar werkzaam geweest in de horeca. Dit heb ik toen even losgelaten en ben begonnen in de IT. Na een aantal jaar begonnen de ‘horeca kriebels’ toch weer naar boven te komen en kon ik dit gevoel inmiddels met mijn volwassen dochter delen. Ik ben heel erg trots op wat we tot nu toe neer hebben gezet, maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn. We zijn een goed team, dus ik heb er alle vertrouwen in dat we kunnen bereiken wat we willen bereiken.

Wist je dat wij ook in te huren zijn voor elk evenement? Voor meer info, bekijk onze event pagina.

Vergeet ons ook niet te volgen op onze socials:

Insta: @cocktails.bynina
Facebook: @cocktailsbynina

Cheers!

Liefs,

Ruud en Nina

De waardering van cocktailsbynina.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 112 reviews.
preloader