Toont alle 10 resultaten

Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland, in België vanaf €75,- .

27.9539.95

Vodka, appelsap, Sour apple likeur en suikersiroop.


Een cocktail voor de liefhebber van de iets minder sterke cocktail. De apple Vodkatini heeft een frisse, licht zure appelsmaak.

27.9539.95

Gin, Maraschino likeur, Parfait d’amour likeur en citroensap.   De Aviation is een klassieke, op gin gebaseerde cocktail. De combinatie met Maraschino likeur zorgt voor een mooie balans tussen zoet en zuur, met een bloemige ' final touch' van de parfait d' amour.  

36.9554.95

Grey Goose Wodka, Mandarin Napoleon, Kahlua, Mozart Chocolade likeur, Suikersiroop, Espresso, puntje zout.


Net als de klassieke Espresso Martini, maar dan net iets anders. Het zoete van de chocolade en het ietwat zurige van de sinaasappel maken deze cocktail ook geschikt voor de niet- koffie liefhebbers.

27.9539.95

Vodka, Cointreau, cranberry sap en limoensap.


Een van de klassiekers. Een wat zuurdere cocktail met een mooie roze kleur, bekend gemaakt door de serie Sex and the City.

27.9539.95

Verse fruitsappen, Cointreau, Amaretto, suikersiroop, citroensap, witte rum en bruine rum.


MaiTai is het Tahitiaanse woord voor ' goed' en dat is precies hoe deze cocktail je laat voelen! De toevoeging van verse fruitsappen maakt deze cocktail zeer toegankelijk en voelt jouw volgende exotische vakantie dichterbij dan ooit!

32.9549.95

Manhattan, ‘The King of Cocktails’ een cocktail met whiskey, Vermouth en bitters.


Het rokerige van de whiskey, de fluwelen soepelheid van de Vermouth en de bitterheid van de Angostura zijn perfect met elkaar in balans. De koning der cocktails.

32.9549.95

Carta Negra rum, angostura, orange bitters en suikersiroop.


Klassiek, heerlijk anders. De whiskey vervangen door goddelijke Carta Negra rum en daarbij het geheime recept van Angostura bitters. Ongeëvenaard intens. De cocktail die je stiekem niet wilt delen, altijd thuis wilt hebben. Deze Old Fashioned Rum maakt elk moment speciaal. Intieme perfectie passend bij jouw Chesterfield bank en Cohiba sigaar.

22.9534.95

Cocktail op basis van Malibu rum, kokosmelk en ananas-sap.


Het ultieme vakantie gevoel. Een frisse, zoete, zomerse cocktail. Perfect voor de liefhebber van de minder sterke cocktail.

27.9539.95

 Rum, Bols Strawberry, limoensap, suikersiroop en verse aardbeien. 


De Daiquiri kent veel verschillende varianten. Deze aardbeien variant zorgt voor een ultiem zomer gevoel. Een ietwat zurige cocktail met een zoete nasmaak. Tip: thuis in de blender mixen met wat crushed ijs voor een slush puppy effect.

27.9539.95

Cranberry sap, Perziklikeur, Vodka en limoensap.


Deze cocktail is net als de Cosmopolitan een elegante cocktail op basis van cranberrysap, maar met een zoete twist door de toevoeging van perziklikeur.